Cum Sa Obtineti Definire – De Ce Nu Ar Trebui Sa Folositi Steroizi Anabolizanti

Da, steroizi anabolizanți poate creste masa musculara, definire musculară, și puterea. De asemenea, crește eficiența de formare, și îmbunătățește rata de recuperare. Cu toate acestea, raportat efecte secundare negative depășesc cu mult toate beneficiile se poate obține de la folosirea lor.

Peste 100 de steroizi anabolizanți au fost dezvoltate, deoarece acestea au fost introduse pentru prima dată în anii 1930, fiecare necesitând o baza de prescriptie medicala pentru a fi utilizate în mod legal în Statele Unite în primul rând din cauza efectelor lor secundare nocive.

Termenul de “steroizi anabolizanti” este folosit cu referire la substanțe sintetice legate de androgeni (de exemplu, hormoni sexuali masculini). Ei au fost mai întâi dezvoltate și a introdus în anii 1930 ca un tratament pentru hipogonadism, o afectiune in care testiculele nu produc suficient testosteron, astfel împiedică creșterea, dezvoltarea și funcțiile sexuale.

Cu toate acestea, oamenii de stiinta au descoperit, de asemenea, că steroizi anabolizanți facilita, de asemenea, o creștere a mușchilor scheletici. Și astfel, culturisti si halterofilii (și mai târziu, sportivi) a început utilizarea lor pentru a le ajuta să își îmbunătățească performanțele. Prin urmare, numele de “amelioratori de performanță” sau “droguri de performanță îmbunătățirea”.

Dar, după cum sa menționat anterior, utilizarea (sau abuzul) de steroizi anabolizanți au fost, de asemenea, cunoscute de a provoca o mare varietate de probleme de sănătate.

Pentru inceput, steroizi anabolizanți pot cauza respiratie urat mirositoare, chelie, crampe musculare, dureri articulare, insomnie, halucinații, și paranoia. Acesta poate provoca, de asemenea, acnee focare și retenție de apă. Acestea sunt doar câteva dintre efectele negative usoare de utilizare steroizi (dacă puteți chiar să le numesc “ușoare”).

Printre riscurile mai grave și pun viata in pericol efectele de steroizi utilizare sunt crescut de tulburari de dispozitie, psihoza, agresiune, boli cardiovasculare, boli de ficat, boli de rinichi, si chiar cancer de ficat și / sau rinichi. Și asta nu e încă totul.

Problema cu steroizi este că există la fel de multe (dacă nu mai mult), oameni care minimaliza / ignore efectele lor negative, așa cum există oameni care predică cu privire la pericolele lor. Ceea ce complică lucrurile mai mult este faptul că de decese care au fost suspectate de a fi cauzate de utilizarea de steroizi sunt dezbătute pe puternic ca “victime” sunt de obicei cunoscute a fi fost utilizatorii de alte medicamente, de asemenea. Este pentru acest motiv că salariile dezbaterea privind dacă sau nu steroizi avea într-adevăr efecte secundare viața în pericol.

Dar permiteți-mi să vă întreb, ai comerțului un corp musculos pentru o inimă slabă? Vrei să aibă un biceps mare pentru un ficat deteriorat?

Mulți oameni au afirmat că o mulțime de “presupuse” efectele secundare negative ale steroizilor sunt mituri. Dar, există nenumărate studii care au dovedit efectele secundare ale utilizarii de steroizi, studii care au fost efectuate de către experți medicali (nu mai puțin). Dacă nu crezi ce spun experții reale, atunci cine o să crezi?

Da, muschii de constructii va face sa arati bine. Dar, ar fi mai bine dacă luați la construirea musculare pentru mai mult decât vanitatea.

No comments yet

leave a comment

*

*

*

Articole

Categorii