Sfaturi Inainte de a Vinde o Casa

Poate ca ați citit o mulțime de sfaturi cu privire la vanzarea unei case. Dar știi cea mai mare greșeala mulți oameni fac atunci cand vand o casa pe structura metalica usoara? Nu înțelege valoarea imobilului.

Vezi tu, nu conteaza ce crezi ca casa pe structura metalica usoara ta este în valoare. Nu conteaza ce youdid de a face în mai placut pentru familia ta. Valoarea de casa pe structura metalica usoara ta este determinat de cumparatori. Ce ți-a placut despre casa pe structura metalica usoara ta poate fi irelevant atunci cand este timpul pentru a vinde. Gandiți-va la ceea ce doresc cumparatori, și de a folosi o parte din urmatoarele sfaturi cu privire la vanzarea unei case.

constructie-casa-11

1. Știu piata. Ce alte case similare s-au vandut pentru? Au aceste exemple gata pentru a arata potențialilor cumparatori.

2. Decide cu privire la un preț minim – prețul sub care pur si simplu nu se va muta. Nu-i spune agentul dumneavoastra ce acest minim este, dar negocia cu orice cumparatorii care fac o oferta aproape de sau deasupra ei.

3. Concentreaza-te pe lucrurile vizibile în primul rand. O noua cutie poștala este adesea o idee buna. Atunci cand cumparatorii se încadreaza în dragoste cu casa pe structura metalica usoara înainte de ao introduce chiar, ei iarta o mulțime de probleme.

4. Curațați cartier. În cazul în care curtea unui vecin este o mizerie, da copiii lor 10 dolari pentru a ridica curte. Cheltui 20 dolari pentru a pune flori în nici-zonele comune, iar cumparatorii vor avea o prima impresie buna a cartierului.

5. Daca va sau agentul dumneavoastra nu primesc mai multe apeluri, încercați ceva nou. Este necesar mai mult de publicitate? Este prețul prea mare? Daca prețul este problema, plasați-l repede. Care cumparatorul perfecta ar putea trece pe de în timp ce casa pe structura metalica usoara este înca prea scump.

6. Asculta perspective. Vor fi mai obiectiva decat tine. Daca auziți de mai multe ori ca bucataria este de culoare închisa, ieși vopsea alba.

7. Gasiți timp mediu de vanzare pentru zona dumneavoastra. În cazul în care casa pe structura metalica usoara ta este de a lua mai mult decat media sa-și vanda, exista o problema, și, de obicei, este prețul.

8. Adresați-va agentul dvs. imobiliar ceea ce intenționeaza sa faca – înainte de a semna un acord de listare. Scrie ce spune ea, și țineți-o la promisiunile ei.

9. Daca exista probleme sunt cunoscute, cum ar fi un acoperis vechi, pentru a primi o estimare pentru reparații. Vanzatorii ar putea dori o indemnizație 7.000 dolari pentru un nou acoperis – pana cand le arat estimata pentru 4000 dolari.

10. Nu îmbunatațiri pe care le puteți obține realisically cel puțin o revenire doi la unu la investiții. În cazul în care 300 dolari pentru a sigila alee este de natura sa adaugați 600 dolari la prețul de vanzare a casei, o fac. Întotdeauna ia în considerare primele acele lucruri care sunt cele mai vizibile.

Exista zeci de lucruri pe care le puteți face pentru a vinde casa pe structura metalica usoara mai repede, și a obține un preț mai bun. Începeți cu cei care vor obține cel mai “bang pentru dvs. buck.” De asemenea, citit și FOLOSIT sfaturi bune cu privire la vanzarea unei case.

No comments yet

leave a comment

*

*

*

Articole

Categorii