Utilaje de Panificatie pentru Noua Ta Brutarie

Echipament de panificatie este necesar pentru brutărie să funcționeze. Acest echipament nu este ca echipament tipic acasă panificatie. Echipament pentru brutarie comercial este special conceput pentru a gestiona volume mari de material pentru a găti rapid. Echipament comercial și de volum mare panificatie Diverse este disponibil pe piață. R.F. Produse de panificatie Echipament este producător și distribuitor de utilaje de panificatie de calitate în primul rând de vest a Canadei. Acestea sunt unele dintre cele mai populare tipuri de echipamente panificatie comercial:

utilaj-panificatie-43

R.F. Produse de panificatie Echipament este producător și distribuitor de utilaje de panificatie de calitate în primul rând de vest a Canadei. Acestea sunt unele dintre cele mai populare tipuri de echipamente panificatie comercial:

1. Proofer aeriană: Cele mai proofers intermediare sunt de tipul deasupra, în care partea principală a cabinetului este ridicat deasupra podelei, care permite spațiu pentru alte mașini machiaj sub el. Umiditate și temperatură interior depinde de umiditate acumularea de pâini și pe temperatura mediului ambiant. Sistemul Proofer aeriene pot fi personalizate pentru a lucra cu prese single, duble, triple sau. Acesta este disponibil in diverse lungimi si inaltimi pentru a respecta specificațiile clienților.

2. Spiral Proofer: Este o tehnologie dezvoltată ca o soluție specifică pentru a bloca sau grup-congelare a produselor de dimensiuni mici, pentru a păstra calitatea și să renunțe la confort in paralel la utilizatorii finali. Soluția curea din dreapta pentru meșterului spirală este ales pe baza coerenței produsele.

3. Rack Cuptoare: Revent este în curs de dezvoltare în mod constant noi tehnici și mai bune pentru a reduce consumul de energie din cuptoare. Cuptoare Rack Revent sunt soluția logică, din cauza sistemului lor unic de distribuție a aerului. Cuptoare de rack Revent continua sa conduca la modul în ceea ce privește tehnologia de coacere, iar sistemele sale permit brutarilor pentru a menține costurile de exploatare la un nivel minim. Sistemul patentat Revent volum mare de abur (HVS) prevede, de asemenea, generarea maxim de abur în timp ce, în același timp, reducerea timpului de recuperare în cuptor.

4. Prajitura Sheeter: transmisie flexibilă și precisă în ajustarea grosime de patiserie și având două căi cu viteză (rapid sau lent) la opțiunea dumneavoastră. Un Prajitura Sheeter poate fi ușor de utilizat, cu un nivel ridicat de eficiență. Durabil și ușor de curățat pentru banda transportoare. Patiserie Sheeters au fost proiectate și planificate pentru funcționare adecvată și utilizarea simplă. Aceste masini sunt extrem de ușor de utilizat și necesită întreținere limitat.

5. intermediare Provers: Acesta este fabricat din otel inoxidabil cu conținut de usa de sticla, si poate fi potrivit ca un dulap de încălzire. Puteți găsi mai multe modele si stiluri diferite disponibile pentru fiecare tip de echipament de panificatie discutat mai sus. De exemplu, dacă doriți să cumpere pâine Slicers, veți primi toate modele diferite, cu caracteristici diferite, cum ar fi capacitatea lor de oră, dimensiune etc. Deci, alege modelul și marca în funcție de caracteristicile dorite și bugetul. Există, de asemenea, alte echipamente de panificație în piață ca spirala de aluat Malaxoare, Malaxoare planetare, separatoare, de Rounder și de frezat cu toate marci diferite.

No comments yet

leave a comment

*

*

*

Articole

Categorii