Drone cu Camera la Preturi Mici

De mai mulți ani am lucrat în jurul valorii de drona cu camera pret. Siguranță nu este niciodată mai important decât atunci când sunt fie în apropierea sau în interiorul unui drona cu camera pret de operare. Acest lucru se datorează faptului că lor este rareori o a doua șansă atunci când cineva face o greșeală nechibzuit lângă un drona cu camera pret care rulează.

Unul dintre primele lucruri mi-a spus de un pilot de drona cu camera pret, dând o discuție despre siguranță de lucru în jurul valorii de drona cu camera pret a fost, încetini. Nu te excitat. Oamenii aud zgomotul, și simt vibratiile, de mișcare rapid P unui drona cu camera pret și să devină excitat. Ei încep graba despre, a face lucrurile în grabă. Aceasta este prima lor greșeală. O mare parte a siguranței este de gândire înainte de a acționa.

Cel mai mare ucigas, in accidente care au loc în jurul drona cu camera pret, este în curs de absent minte și nu realizarea unde te afli în raport cu elicopterul de funcționare. Este o idee bună să te uiți mereu în jur și să fie sigur de poziția ta. Trebuie, de asemenea, se uita în jos la pământ, pentru a verifica dacă acesta este inegală. Unele locuri în tine calea spre elicopterul, poate fi mai mare decât altele, reducerea distanței dintre cap, iar lamele rotorului de cotitură. Fiți foarte precaut dacă trebuie să mergi la deal spre un drona cu camera pret. Este o idee bună să îndoiți capul usor și urmăriți cât de mare lamele de cotitură sunt deasupra ta.

ov-x-beedrone_front(red)

Unele dintre cele mai importante sfaturi de siguranță sunt următoarele:

Se apropie întotdeauna un drona cu camera pret care rulează de pe front, unde pilotul poate vedea. Cât mai mult posibil șederea în zona de vizualizare pilotului și urmăriți-l pentru a vă oferi OK pentru a aborda atunci când aterizează, nu doar capul sus la mașină. Atunci când aparatul este în condiții de siguranță în jos, el va gest la tine, să vină. Nu se apropie de un drona cu camera pret de la coada, în cazul în care rotorul cozii mișcă rapid poate fi greu pentru a vedea. Acest lucru este vital pentru siguranța dumneavoastră. Gândiți-vă la hainele pe care le porți, în special dacă ceva este liber, cum ar fi o pălărie, care ar putea zbura de pe și până în paletelor rotorului. Există o mulțime de vânt și, uneori, de praf rotire în jurul unui drona cu camera pret care rulează. Scoateți lucruri libere și țineți pe ele. Pale de rotor sunt foarte ușoare și pentru a muta foarte repede. Lamele mișcare pot fi ușor deteriorate prin lovirea orice obiect zburător în ele. Este ok pentru a nuanta ochii de praf cu o mână, atâta timp cât vă puteți păstra un ochi pe care se află rotoarelor drona cu camera pret, în ceea ce privește corpul dumneavoastră. Fiți atenți să nu ridice mâinile deasupra capului, în timp ce sub rotorul unui drona cu camera pret. Transporta în condiții de siguranță instrumente dacă este posibil la nivel de deșeuri. Nu transporta unelte lângă un drona cu camera pret peste umăr.

Aceasta este siguranța în afara unui drona cu camera pret.

Siguranță în interiorul unui drona cu camera pret începe cu deschiderea și închiderea ușilor. Fii blând, mai ales închiderea ușilor. Ușile sunt foarte ușor construite. Dacă doriți să stați pe partea pilotului bun, nu trântiți ușa închisă. Trageți ușor ușa bine închis și răsuciți mânerul zăvorului închis. Întotdeauna face up centura de siguranță. La ieșirea elicopterul, așteptați pilot a spune, sau indică vă că este sigur pentru a ieși din aparat. Aterizare este un moment critic, pentru un drona cu camera pret. În cazul în care pilotul este aterizare pe zăpadă sau o pantă inegal unde trebuie să mențină puterea de ridicare a rotorului pe, să planeze teren, în timp ce ieși, așteptați pilotul să vă spun că este OK pentru a deschide ușa și ieși. Dacă ar fi să mute greutatea din ușă în cazul în care pilotul nu era gata pentru tine, ar putea flip elicopterul pe o parte. Asta ar fi un dezastru mare. Ar fi foarte probabil ultima mizerie.

No comments yet

leave a comment

*

*

*

Articole

Categorii