Cele Mai Moderne Mobiliere Pentru Terasa

Înainte de a începe pictura, va trebui să organizeze o serie de instrumente și materiale. Veți avea nevoie de grund și vopsea însemnat special pentru lemn, 2-3 pensule, perie cu role, picătură haine pentru a acoperi zona de lucru, pânză cârpă, burete, iar unele soluție de apă cu săpun. Când sunteți gata cu toate aceste lucruri, urmați instrucțiunile pas cu pas de mai jos: Curatenie

Scoateți toate componentele hardware ca butoane, mânere, balamale, usi, si sertare din mobilierul, și începe curățarea tuturor suprafețelor care trebuie vopsit cu un burete umed inmuiat in amestecul cu apă săpun. Acest lucru este important pentru a scăpa de toată murdăria și grăsimea de pe suprafața lemnului pentru a asigura o mai bună aderență de vopsea.

Sablare

După mobilierul curățat a secat complet, este timpul pentru șlefuirea lemnului. Aplicarea vopselei pe lemn, fără șlefuire nu va lăsa să lipi corect la suprafață. Trebuie să selectați șmirghel în funcție de textura lemnului. Șmirghel aspru trebuie să fie utilizate pentru o suprafata aspra, în caz contrar, o șmirghel granulată-mediu va face. Nisip suprafața ușor pentru ao asperiza ușor în sus, cu toate acestea, nu trebuie să benzi de pe vopseaua veche complet. Apoi, ștergeți suprafața cu o cârpă uscată pentru a îndepărta tot praful.

111

Aplicarea Primer

Acest lucru va asigura o aderenta mai buna între vopsea și lemn. Primer este în mare parte disponibile în alb, dar puteți să-l ușor colorate cu aceeasi culoare ca vopseaua de la magazinul în sine. Se scufundă o jumătate de inch de pensula în primer în așa fel încât să nu supra-satura și apoi se aplică grundul pe mobilierul din accidente vasculare cerebrale mici. Muta mereu peria în aceeași direcție ca și fibra lemnului. Acoperă întreaga suprafață, inclusiv unghere și colțuri, cu primer. Să primul strat uscat timp de cel puțin patru ore înainte de a aplica un al doilea.

Aplicarea Paint

După amorsa se usuca, a verifica afară de orice suprafețe aspre și nisip le pentru a le face netezi. Ștergeți praful șlefuit și începe aplicarea vopselei pe colțurile mobilei. Utilizați o perie pentru colorarea zonelor curbe și colțuri, și o perie cu role pentru suprafețele mai largi. Asigurați-vă că toate accident vascular cerebral dumneavoastră sunt uniforme și în direcția cereale. Cele mai multe ori, un strat de vopsea nu este de ajuns și posibil să aveți nevoie de două straturi subtiri. Pentru aceasta, nisip strat pictat dată înainte de a aplica următoarea. Dacă folosiți vopsea spray, folositi miscari lente zdrobitoare păstrarea cutiei de cel puțin 8-10 inch departe de suprafață. În acest fel puteți preveni picurarea vopselei pulverizate.

Finisare Touch

Să culoarea usca pentru 24 de ore înainte de a adăuga un finisaj poliuretanic peste el pentru protecție. Dacă vă simțiți ca adăugând două straturi de ea, puteți face acest lucru după ce primul strat sa uscat complet. Pentru un finisaj lucios mai pe mese, dulapuri, etc., s-ar putea nevoie de un strat gros de finisaj poliuretanic. Odată ce ați terminat cu treaba vopsea, reatașați toate componentele hardware înapoi la mobilier.

Pictura mobilier din lemn poate fi o experiență foarte distractiv pentru tine, în același timp ajutând mobilier de acasă trecut de mai mulți ani. Acest post poate fi finalizat pe un week-end, chiar daca esti un pictor lent. În cele din urmă, aș dori să sugerăm să vă realizeze proiectul într-o zonă ventilată corespunzător ca primer emite adesea fum care nu sunt bune pentru sănătate. Cel mai important, se ocupe de materialele atent prin purtarea de mănuși de mână.

No comments yet

leave a comment

*

*

*

Articole

Categorii