Senzualitatea si simturile: puterea unui parfum potrivit

Fie periculos de dulce sau picant si intepator, un parfum ademenitor poate acționa ca un puternic afrodiziac, in special pentru sexul opus. El poate reprezenta cu adevărat personalitatea unui barbat sau a unei femei atunci când este selectat în mod corespunzător.

De asemenea, poate fi suparator atunci când este aplicat în exces sau chiar periculos pentru sănătate atunci când este purtat în preajma unei persoane sensibile la anumite arome. În ultimele două cazuri, parfumul poate fi un factor de descurajare, cu efecte negative asupra purtatorului și partenerei acestuia. Parfumul poate fi, pur și simplu, atat de puternic!

Mai puțin este mai mult

Ești un barbat care se îneacă în parfumuri mai puțin costisitoare, care se întâmplă să fie făcute cu o cantitate mare de alcool? Poate ca de nervozitate te simți înclinat să aplici în exces, iar efortul de a face un duș este prea mare. Noroc că astfel de arome se evapora rapid de pe piele. Cei care vor fi prin preajma ta vor fi copleșiti, oricum. Mai bine investesti într-un parfum mai scump. Mirosul va fi mult mai original și necesită doar câteva pufuri ici și colo, pentru a-ti flata partenera, nu pentru a o irita.

Atentie unde aplici parfumul!

Daca ai sărutat vreodată pielea cuiva, probabil ai simtit prin papilele gustative aroma amara, respingatoare de deodorant sau spray de corp. Nu există nici o modalitate mai buna de a șoca libidoul în non existență. Femei si barbati, clienti și escorte deopotrivă: aplicati parfumul oriunde doriți, dar cu prudență.

Parfumul poate fi prieten sau dușman, astfel încât cel mai bine este să știi ce poate și nu poate face pentru tine. Se aplică în zonele cel mai puțin probabil să se întâlnească cu buzele- spatele, încheieturile, părul, genunchii, talia, axilele.

Ia în considerare locatia in care veti merge

Este mult de condus pentru a ajunge la destinația unde veti lua masa? Te vei bucura de un cadru romantic, cu o lumânare aprinsă sau poate de un concert la opera? Orice miros dincolo de o adiere subtilă isi va bate joc de simțurile partenerei și va strica intalnirea.

Poate unul dintre voi nu se poate obține și va spune ceva ce amandoi veti regreta, privitor la mirosul iritant al parfumului sau lipsa lui. Este mai bine să mergi la sigur decât sa îti para rău. Ca o alternativă, alege unele produse aromatice, sampon organic, balsam și/sau gen de dus.

No comments yet

leave a comment

*

*

*

Articole

Categorii